De historie van VTO Total Care

Tom Boudewijns

De oorsprong

De oorsprong van VTO total care komt uit 1992 toen ik mijn reisbureau onder de naam ‘Vrije Toering Organisatie total care’ oprichtte. Total care betekende in dit geval letterlijk compleet verzorgd, wat weer te maken had met de kwaliteit van de reizen die wij na streven. Wat startte vanuit een hobby is na 30 jaar uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau.

Samen met mijn vrouw Ria reisden wij vele kilometers door Europa, waar de mooiste reizen uit ontstonden. Deze reizen zijn tot vandaag de dag nog steeds actueel en worden jaarlijks door vele liefhebbers geboekt.

Naast reizen ben ik ook actief geweest als journalist én schrijver. Gedurende 4,5 jaar heb ik voor het tijdschrift Moto73 een vier wekelijkse rubriek over reizen gevuld. Daarnaast heb ik 36 boeken geschreven met verhalen, bezienswaardigheden, roadbooks en gps-files voor navigatiesystemen die door Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk voeren.

Uiteindelijk is na dertig jaar de wens ontstaan om te stoppen met het reisbureau, maar zo maar opgeven was geen optie. Gelukkig hebben we in Petra en Jurgen waardige opvolgers getroffen. We delen dezelfde passie voor het reizen met motor en auto, maar belangrijker nog was het feit dat de lat voor de kwaliteit van de reizen bij hen even hoog lag als bij ons. Per 1 februari 2020 hebben zij het stokje van ons overgenomen, maar gelukkig blijven we op de achtergrond nog wel meehelpen waar nodig.

Omdat ik als schrijver actief blijf en gewoon niet goed ben in stil zitten, heb ik een eigen website laten bouwen. Via deze site wil ik jullie laten genieten van mij oude, maar zeker ook van mijn nieuwe boeken. Ik heb mijn hobby van het schrijven weer opgepakt, inmiddels is er een nieuw boek uit en ben ik met een nieuwe bezig. Meer informatie is te vinden op: www.tomboudewijns.nl

Aan iedereen die ooit een reis bij mij geboekt heeft kan ik het advies geven om dit ook bij Petra en Jurgen te doen, de kwaliteit blijft gelijk, alleen de namen zijn veranderd

Met hartelijke groet, Tom Boudewijns
www.tomboudewijns.nl

Voor persoonlijk contact

en reizen volledig op maat

  • +31 (0) 6 3651 5193

LEES ONZE LAATSTE BERICHTEN

Dagtochten op de site

maart 19th, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Dagtochten op de site

We hebben een nieuwe categorie route op de website aangemaakt, complete dagtochten met

VOLG ONS OOK OP ONZE SOCIALS