Italië2020-06-25T16:57:31+00:00

Italië

Ervaringen

Dit zeggen onze tevreden reizigers over ons:

Vakantie Sauerland
Het is alweer een week geleden dat ik met m’n broer het Sauerland hebben gedaan. Ik wilde nog even zeggen dat de trip perfect was. Hotel was super, zeer schoon en goed eten. Helemaal top. Je zult me zeker nog wel eens horen. Mag ik je heel erg bedanken, en zeker tot een volgende keer.

John vd Kolk

Vakantie Damuls

Even een berichtje voor jou. We hebben een prachtige vakantie gehad, mooie tochten en prima hotels. Hotel in Kempten was erg mooi, vanaf de kamer met de ontbijtzaal gerenoveerd, prachtig, top ontbijt.
Wij hebben het prima gehad, goed adres. Hotel Lucia was perfect, was mooi gerenoveerd, nog nooit zo’n schoon hotel gezien, en gastheer en vrouw waren top, wat n vriendelijke mensen, ze staan altijd klaar voor de gasten. De routes waren prachtig, genoten mooie tochten, dank je wel.

Tom bedankt, tot een volgende reis.

Groetjes Gerda Crutzen en Toine Crooijmans

Serfaus
Tom, De reis weer achter de rug. Was helemaal geweldig! Hotel Peterhof was top, goeie kamer en goed eten (diner en ontbijt top) Hotel Rex helemaal top, ook daar goed eten elke dag weer Die twee kan je gerust in je programma houden. Echt een leuke plaats, alles open en drukte genoeg. Route’s over kaunerthaler gletsjer en Stelvio waren megamooi. Alle kabelbanen in Serfaus ook gehad. Volgend jaar zeker weer die kant op, er zijn daar nog wat meer van die passen.

Mvg Rene Heijhoff

Europese Toertochten Stick
Hoi Tom, Toerstick vandaag ontvangen. Betaling gedaan. Al even op rondgeneusd, krijg zin om vanavond nog te vertrekken.

Dank, Jean-Jacques Pirson

Europese Toertochten Stick
Hoi Tom, Prachtig, man, mooi design en alles weer keurig en zorgvuldig verzorgd door DE mr. tourspecialist Tom. Ik heb al veel tochten van je gereden in het buitenland en ik weet dat jouw tochten kwaliteit hebben. complimenten.

groetje, Jacques Struik

Europese Toertochte Stick

Beste Tom, Ik heb de stick vandaag nog kunnen bekijken, maar het geheel ziet er mooi uit!
Met vriendelijke groet, Sjoukje, Jou Inhoud Komt Hier

Boek Oranjeroute

Hoi Tom, Zoals gezegd zijn we in Siegen begonnen aan ons 2e deel van de Oranje route. Er was een middeleeuws feest met kermis en muziek uit die tijd. Erg leuk. Mooi was ook de Oranje route tentoonstelling. Erg herkenbaar natuurlijk. Van daaruit zijn we naar Hallenberg gereden waar we overnacht hebben bij Haus wiesengrund. Een aanrader. Volgende dag zijn we naar Bad Pyrmont gereden. Mooi stadje. En van daar weer verder naar Wernigerode. Toen weer terug richting Zevenaar met nog een overnachting in Lienen. Overbodig om te zeggen dat de routes weer fantastisch waren. Al met al een paar prachtige dagen met redelijk weer. Bedankt.
Groet, Peter

Europese Toertochten Stick

Hoi Tom, Super bedankt man, afgelopen zaterdag eerste ritje van jouw toertochten stick gereden, was echt fantastisch.
met vriendelijke groet, Marcel Kersjes, Jou Inhoud Komt Hier

3- Daagse Boppard

Hallo Tom, We hebben een heel mooi weekend met de VW GTI club in Boppard gehad en de leden hebben ervan genoten. Alles was perfect geregeld en ik wil je hiervoor bedanken.
Groeten, Bert Versteeg, Jou Inhoud Komt Hier

3- Daagse Heimbach

Hoi Tom, We hebben fantastische dagen gehad in Heimbach. Het alternatief, het pension door jou aangeboden was super, ruim, schoon en een prima ontbijt. Bedankt voor je bemiddeling.
Vriendelijke groet Wim, Jou Inhoud Komt Hier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste reizen

(We delen uw gegevens met niemand en gebruiken deze alleen voor het beoogde doel)

Ga naar de bovenkant