3 dagen

VALKENBURG

Rijdend over de mooie smalle wegen in Limburg is de voeding voor het vakantiegevoel ten top. Hier kun je rijden over mooie strakke wegen, genietend van het majestueuze heuvellandschap en de vriendelijke mensen. Alles gaat er net even wat relaxter aan toe dan je waarschijnlijk gewend bent. De heuvels zijn verbazingwekkend mooi, ook haarspeldbochten maken deel uit van het toneel. De grens met België en Duitsland steek je hier ongemerkt meerdere malen per dag over. Op iedere hoe van de straat kun je genieten van koffie met Limburgse vlaai en het hotel doet hier uiteraard aan mee.

Je verblijft in dit mooie deel van ons land is natuurlijk in een uitstekend hotel en geniet van een uitstekend ontbijt en diner. De routebestanden voor alle dagen worden beschikbaar gesteld in het gewenste formaat.

Dag 1 Toertocht: (181 km)
Met een beetje geluk kun je hier de Gilde feesten beleven, zeker wat oude plaatsen doorkruisen en bij Maaseik de Legenderoute bekijken. Vervolgens zak je over smalle wegen af naar het zuiden en dan de heuvels in. Klimmen en dalen over bijna alle heuvels die het mooie Limburg telt, soms felle korte draaien en dan weer schitterende vergezichten. Een tocht om op te letten, want na iedere bocht wacht een nieuwe verrassing.

Dag 2: Toertocht, Valkenburg – Valkenburg (218 km)
Even lekker leven in Maastricht, alle bezienswaardigheden bekijken en dan in de Sint Pietersberg opzoek naar een mosasaurus. Je rijdt door de bekoorlijkste plekjes van de Jekervallei op Liège Et Basse-Meuse af en zakt tot in de oude vestingstad Dolhem. Na Fléron volgt het echte Ardennenwerk. Je berijdt smalle fel klimmende wegen met gigantische uitzichten, bekijkt bedevaartplaatsen en toert door de Hoge Venen, de toendra van België. Via het Hertogenwald geniet je van vergezichten over Voer, Berwijn en Gulp. Na Gulpen maak je de cirkel rond en ben je weer terug bij je hotel

Dag 3: Toertocht (192 km)
Je gaat veel Limburgse bergen als de Snijdersberg, Kloosterberg, Kruisberg, Wijngaardsberg, Raarberg, Bosdries en Bemelerberg bekijken. In Aldeneik op het Leugenbrugske wat sterke verhalen aanhoren en iets verder in Neerritter langs kasteel Borghitter toeren. Natuurlijk ga je door het natuurgebied van de Weerter- en Budelerbergen met zandverstuivingen en het vliegveld Budel. Tot slot wachten de laatste natuurgebieden met de namen Dommelvallei, Opperheide en Brugse Heide.

Extra:
Uitgebreide beschrijving, Gps file voor Garmin en TomTom.

Deze vakantie is te verlengen en te combineren met andere vakanties.
De verbindingstochten maken wij gratis voor u.

Logies en ontbijt

Inclusief

2 x hotel / pension overnachting
2 x ontbijt
3 x toertocht
Toeslag 1 persoonskamer: € 50,00
Comforthotel extra toeslag van: € 40,00

Prijs per persoon: € 154,00 excl. ev. toeristenbelasting

Halfpension

Inclusief

2 x hotelovernachting
2 x ontbijt ⁄ 2 x diner
3 x toertocht
Toeslag 1 persoonskamer: € 50,00
Comforthotel extra toeslag van: € 40,00

Prijs per persoon: € 199,00 excl. ev. toeristenbelasting