3 dagen

HEIMBACH “EIFEL”

Het zo geliefde gebied De Eifel is bij vrijwel iedereen bekend, dicht bij en daardoor makkelijk in een dag aan te rijden. Zodra je het gebied in rijdt kan het niet meer missen. Het vlakke landschap veranderd naar glooiend om daarna over te gaan in heerlijke heuvels welke bezaaid zijn met mooie bossen, liefelijke dorpjes, maar belangrijker natuurlijk, met heerlijke wegen. Een eldorado om heerlijk te toeren, geniet van de frisse lucht, prachtige uitzichten en zalige bochten. Of je hier nu met je Oldtimer, een cabrio of met je motor rijdt, het is altijd één groot feest. Onderweg geniet je bij een Imbiss van een overheerlijk curry- of bradwurst, al zijn de gebakjes bij de diverse Konditoreien ook niet te versmaden

In het hotel tref je natuurlijk iedere dag een geweldig ontbijt. Bij terugkomt is je kamer weer netjes opgeruimd en kan je zo aanschuiven bij een heerlijk diner. De routebestanden voor de dagen krijg je op het gewenste formaat aangeleverd, het enige wat je zelf moet doen is rijden en genieten!

Dag 1: Toertocht: (170 km)
Eerst de mooiste plekjes van Zuid-Limburg gaan bekijken en dan een hoekje van België meepakken. De eerste afdaling ligt bij Kalterherberg waarna de tweede bij Widdau volgt. Het blijft niet bij afdalingen want het klimmen volgt tot aan Rurberg, waar je even kunt pauzeren bij de Rursee. Dit is de streek waar de ene klim de andere opvolgt en het goed toeven is. Een laatste pittige vanaf Schmidt brengt je tenslotte tot in het gezellige Heimbach.

Dag 2: Toertocht: (180 km)
Mooie dalen doorkruisen en vervolgens hoog klimmen en genieten van schitterende vergezichten. Dem Dreeser Tor en het gezellige centrum van Rheinbach sla je natuurlijk niet over. Over gezellig gesproken, even een ommetje door Altenahr en dan weer toeren is aan te bevelen. De K- en L wegjes volgen elkaar in sneltreinvaart op tot in Eicherscheid. Om het plaatsje Bad Münstereifel met de hoogklimmers kun je natuurlijk ook niet heen.

Dag 3: Toertocht: (170 km)
Je verlaat Heimbach en gaat stijgen tot in Schevenhütte waar het Hürtgenwald voor je ligt. Slingeren door het dal langs de Kall en dan weer naar boven. Langs de achterzijde van de Rursee daal je af naar het toerisme aan de Monschauerstrasse. Vlotte wegen brengen je langs de plaats met het drielandenpunt weer naar Limburg. Daar wachten u nog enkele pareltjes onder de rook van Heerlen om het geheel mee af te sluiten

Extra:
Uitgebreide beschrijving, Gps file voor Garmin en TomTom.

Deze vakantie is te verlengen en te combineren met andere vakanties.
De verbindingstochten maken wij gratis.

Logies en ontbijt

Inclusief

2 x hotel / pension overnachting
2 x ontbijt
3 x toertocht
Toeslag 1 persoonskamer: € 40,00
Comforthotel extra toeslag van: € 40,00

Prijs per persoon: € 139,00 excl. ev. toeristenbelasting

Halfpension

Inclusief

2 x hotelovernachting
2 x ontbijt ⁄ 2 x diner
3 x toertocht
Toeslag 1 persoonskamer: € 40,00
Comforthotel extra toeslag van: € 40,00

Prijs per persoon: € 179,00 excl. ev. toeristenbelasting